Onze erediensten

We hebben elke zondag 2 diensten, in de morgen en middag. Zoals we al op onze voorpagina zeggen: Je bent van harte uitgenodigd om een keer langs te komen!

Tijden

De kerkdienst duurt meestal anderhalf uur. Na de ochtendienst hebben we ook nog een gelegenheid om nog een kop koffie te drinken.

Begintijden
Zondagmorgen — 9:30
Zondagmiddag — 16:30

Liturgie

Voor de actuele liturgie van de diensten kun je de volgende links gebruiken, of klik in de zijbalk op de voorpagina.
Morgendienst | Middagdienst

Weinig tijd of geen vervoer?

We hebben natuurlijk het liefst dat je naar onze kerk zelf komt. Als het je echt niet lukt kan je de Kerkomroep gebruiken.

Al onze diensten worden online opgeslagen en je kunt ze gelijk beluisteren via de kerkomroep. Door op deze link te klikken, kan je het bestandenregister zien, of zelfs online meeluisteren.