Vanaf 9 augustus beginnen we weer met kerkdiensten in de Columnakerk.
Vanwege de beperkte toegang wordt hierbij gewerkt met uitnodigingen per mail.
Voor vragen over de organisatie van de uitnodigingen: .img@.img.

Zondag 16 augustus
10.00 uur: Rolf Hoving (leesdienst + livestream)
16.00 uur: Rolf Hoving (kopie-dienst van 10.00 uur)

U kunt de kerkdienst van ’s morgens via kerkdienstgemist.nl volgen of later terugkijken.
Inloggen is niet nodig. Klik op de rode link hierboven om rechtstreeks naar de Columnakerk te gaan. De kerkdienst kan ook beluisterd worden via kerkomroep.nl. Dit levert in het algemeen minder storingen op.

Nieuwsbrieven

De verschijningsdata van de Nieuwsbrief in de zomerperiode: 2 juli, 16 juli en 20 augustus.
Wil je meer weten over het christelijk geloof, kijk dan eens op www.vragenovergeloven.nl
of neem contact op met onze dominee of de pastoraal werker.
Contactgegevens vind je hier.

Kerkdiensten volgen via internet

Onze kerkdiensten worden uitgezonden via internet en online opgeslagen. U kunt ze live bekijken of terugzoeken via de volgende links:

Beluisteren van de kerkdienst kan via kerkomroep.nl.
Om online mee te luisteren of de opgeslagen kerkdiensten op te zoeken: Klik op deze link

Bekijken van de kerkdienst kan via kerkdienstgemist.nl.
Op een tablet gaat dat het best door eerst de app te downloaden. Klik hier op videostream

Naast de uitzending van onze eigen internetdienst kunt u elke zondag ook een landelijke uitzending volgen via beleefmee.nl om 10:30 uur (tip: de livestream op Youtube of Facebook werkt beter dan op de site).