Kerkdienst zondag 23 januari

10.00 uur : Ds. C.Th. Basoski
Collecte: Kerk

Coronamaatregelen: I.v.m. de persconferentie van vrijdag 14 januari zijn de kerkdiensten voor de helft van de kerk te bezoeken.
De ene zondag worden de wijkkringen 3, 4, 6, 10, Adelheid, Ranonkel, Jupiter/Mars/Spica en Pluto uitgenodigd.
En de volgende zondag worden de wijkkringen 2, 7, 8, 12, 14, Boteringe, Kapteyn/Korte, Ossehoeder en Venus uitgenodigd.

Nieuwsbrieven

Informatie over de Nieuwsbrieven vindt u hier. De eerstvolgende Nieuwsbrief komt uit op 3 februari.

Wat wij geloven

Wil je meer weten over het christelijk geloof, kijk dan eens op www.vragenovergeloven.nl
of neem contact op met onze dominee of de pastoraal werker.
Contactgegevens vind je hier.

Kerkdiensten volgen via internet

Onze kerkdiensten worden uitgezonden via kerkdienstgemist.nl en online opgeslagen.
U kunt ze live bekijken via de volgende link: Klik hier op videostream. Ook kunt u kerkdiensten van eerdere datum terugkijken.
Inloggen is niet nodig.
Op een tablet kunt u de diensten het best bekijken als u eerst de app van kerkdienstgemist.nl download.