Zondag 24 januari

Zondag 31 januari
10.00 uur: ds. C.Th. Basoski – Viering Heilig Avondmaal – online dienst

Collecte: Diaconie

U kunt de kerkdiensten via kerkdienstgemist.nl volgen of later terugkijken.
Inloggen is niet nodig. Klik op de rode link hierboven om rechtstreeks naar de Columnakerk te gaan.
Tot en met zondag 7 februari hebben we alleen online kerkdiensten om 10.00 uur. De middagdiensten vervallen.

Nieuwsbrieven

Informatie over de nieuwsbrieven vindt u hier. De eerstvolgende Nieuwsbrief komt uit op 4 februari.

Wat wij geloven

Wil je meer weten over het christelijk geloof, kijk dan eens op www.vragenovergeloven.nl
of neem contact op met onze dominee of de pastoraal werker.
Contactgegevens vind je hier.

Kerkdiensten volgen via internet

Onze kerkdiensten worden uitgezonden via internet en online opgeslagen. U kunt ze live bekijken of terugzoeken via de volgende link:

Bekijken van de kerkdienst kan via kerkdienstgemist.nl.
Op een tablet gaat dat het best door eerst de app te downloaden. Klik hier op videostream

Kerkdiensten tot eind oktober kunnen ook beluisterd worden via kerkomroep.nl.
Om online mee te luisteren of de opgeslagen kerkdiensten op te zoeken: Klik op deze link. NB Deze mogelijkheid is per 1 november vervallen.

Naast de uitzending van onze eigen internetdienst kunt u elke zondag ook een landelijke uitzending volgen via beleefmee.nl om 10:30 uur (tip: de livestream op Youtube of Facebook werkt beter dan op de site).