Meditaties op internet

zondag 17 mei:       9.30 ds. C.Th. Basoski
donderdag 21 mei, Hemelvaartsdag:       9.30 ds. C.Th. Basoski
                                         zondag 24 mei:       9.30 ds. C.Th. Basoski
U kunt de uitzending vanaf 9.30 volgen, maar ook later via kerkdienstgemist.nl terugkijken.
Inloggen is niet nodig. Klik op de rode link hierboven om rechtstreeks naar de Columnakerk te gaan en kijk verder op die pagina voor opgeslagen kerkdiensten. Door niet allemaal tegelijk te kijken, kunnen we overbelasting van de server voorkomen.

Nieuwsbrieven

In verband met de maatregelen tegen het coronavirus volgen we de adviezen van het RIVM.
Dat betekent dat ook andere contacten beperkt zijn. Lees het hier. Voor gemeenteleden komt er een wekelijkse Nieuwsbrief.
Wil je meer weten over het christelijk geloof, kijk dan eens op www.vragenovergeloven.nl
of neem contact op met onze dominee of de pastoraal werker.
Contactgegevens vind je hier.

Kerkdiensten volgen via internet

Onze kerkdiensten worden uitgezonden via internet en online opgeslagen. U kunt ze live bekijken of terugzoeken via de volgende links:
Kerkdienst beluisteren: via kerkomroep.nl. Klik op deze link om online mee te luisteren of de opgeslagen kerkdiensten op te zoeken.
Kerkdienst bekijken: via kerkdienstgemist.nl: Klik hier op videostream. Op een tablet gaat dat het best door eerst de app te downloaden.

Naast de uitzending van onze eigen internetdienst kunt u elke zondag ook een landelijke uitzending volgen via beleefmee.nl om 10:30 uur (tip: de livestream op Youtube of Facebook werkt beter dan op de site).