Erediensten

Normaal gesproken hebben we elke zondag 2 kerkdiensten, één ’s morgens en één ’s middags.
Een kerkdienst duurt meestal zo’n vijf kwartier. Na de ochtenddienst is er gelegenheid om nog een kop koffie te drinken.
Kleine kinderen kunnen ’s morgens terecht in de creche. Voor kinderen van 4-12 jaar is er geregeld Bijbelclub.
In verband met de beperkingen door het Coronavirus hebben we elke zondagochtend een meditatie via internet.

Vanaf zondag 29 maart internetdienst
9.30 ds. C.Th. Basoski
U kunt de uitzending vanaf 9.30 volgen, maar ook later via kerkdienstgemist.nl terugkijken.
Door niet allemaal tegelijk te kijken, kunnen we overbelasting van de server voorkomen.

Nieuwsbrieven

In verband met de maatregelen tegen het coronavirus volgen we de adviezen van het RIVM.
Dat betekent dat ook andere contacten beperkt zijn. Lees het hier. Voor gemeenteleden komt er een wekelijkse Nieuwsbrief.

Kerkdiensten volgen via internet

Onze kerkdiensten worden uitgezonden via internet en online opgeslagen. U kunt ze live bekijken of terugzoeken via de volgende links:
Kerkdienst beluisteren: via kerkomroep.nl. Klik op deze link om online mee te luisteren of de opgeslagen kerkdiensten op te zoeken.
Kerkdienst bekijken: via kerkdienstgemist.nl: videostream. Op een tablet gaat dat het best door eerst de app te downloaden.
Naast de uitzending van onze eigen internetdienst kunt u elke zondag ook een landelijke uitzending volgen via beleefmee.nl om 10:30 uur
(tip: de livestream op Youtube of Facebook werkt beter dan op de site).