U kunt onze nieuwe kerk app gaan gebruiken wanneer u beschikt over een smart telefoon of tablet met besturingssystemen van Android of Apple. Wij willen hiermee als gemeente zorgdragen dat uw gegevens veilig en up-to-date zijn, voor ledenlijst, commissies, en het laatste kerkelijk nieuws, kerkblad en noordwester en andere zaken. Hier kan u toegang voor krijgen indien uw e-mail bekend is. Mocht dit nog niet zo zijn stuur dan een mailtje naar het kerkelijk bureau: .img@.img

Wanneer u de mail gestuurd hebt zult u binnen enige tijd een uitnodiging ontvangen via de mail. Deze mail bevat de installatie instructies.

Mocht uw mail reeds in dit boekje zijn opgenomen in de adressenlijst dan kunt u reeds beginnen met het aanmeldingsproces door de QR code te scannen of naar de volgende pagina te gaan: http://www.hagru.nl/software-kerken/scipio-app/downloaden/

 

Vragen?

Voor vragen rondom installatie en gebruik kunt u terecht bij de communicatie commissie.
.img@.img
Vriendelijke groet,

De CoCo, Laurens