Invoering Givt: geen contant geld en toch meedoen aan de collecte.

Beste gemeenteleden,

Binnenkort willen we beginnen met de Givt app. Dat betekent dat u via uw smartphone mee kunt doen met de collecte. Handig als u geen geld of collectemunten bij zich hebt. U kunt de app downloaden via de Apple Store of Google Play. Vanaf 1 september kunt u digitaal geven!

Zo werkt Givt

Hoe werkt het?

1. U downloadt de app op uw telefoon.

2. U maakt een account aan en koppelt dat aan uw rekening.

3. Tijdens de collecte kiest u het bedrag dat u wilt overmaken.

4. U hebt 3 mogelijkheden om de donatie te bevestigen:
– via bluetooth bij de collectezak,
– via onze QR-code op het scherm
– of u kiest ‘Columnakerk Groningen’ uit de lijst in de app.

5. Het bedrag wordt van uw rekening overgemaakt naar de kerk. De boekhouders zorgen ervoor dat de opbrengsten op de juiste plek terechtkomen.

We willen benadrukken dat het invoeren van de Givt app niet betekent dat we afstappen van collectegeld of -munten. We geven er zelfs de voorkeur aan als u collectemunten of geld geeft! We bieden met Givt een mogelijkheid voor gasten om gemakkelijk mee te doen aan de collecte. Ook kunnen mensen thuis gebruikmaken van de app als ze meeluisteren met de dienst. Het gebruik van de app is beveiligd en anoniem. Per gift worden verwerkingskosten doorbelast aan de kerk. We raden u daarom aan om in één keer voor de hele zondag te doneren. Als u vragen hebt over de Givt app kunt u terecht bij de diaconie.