We hebben een nieuwe website zoals je (nu) al hebt gezien. Het doel van deze nieuwe website is dat het toegankelijker werd voor mobiele apparaten zoals tablets, smartphones en laptops.

Terwijl het “open” gedeelte al beschikbaar is, zijn we nog erg druk bezig met het gedeelte voor de leden. Hierin komt veel functionaliteit die we nu nog vooral in het handboekje hebben.

We hopen dat je de nieuwe website leuk gaat vinden. Mocht je nog opmerkingen, vragen, of iets anders te melden hebben over de website? Vraag ons dan gerust in de kerk!

– Webredactie Columnakerk
> Mieke Zeinstra
> Florian Kersten
> Ebbe Zeinstra

4 reacties

 • Ben Smith

  Beste Webredactie,

  Bij het aanmaken van je account lijkt de geboortedatum invullen wel erg kritisch.
  Volgens mij probeerde ik eerst “08 aug 1954” wat mis ging omdat systeem “8 aug 1954” verwacht. Gelukkig zag ik in een ooghoek dat er niet de standaard bevestiging, maar een doorstuur actie naar de webredactie plaatsvond. Daarna nog een keer geprobeerd met de tweede versie met het gewenste resultaat.

  Suggestie1: kijk hier nog eens goed naar en geef een super precieze toelichting, anders krijg je veel nawerk vrees ik.
  Suggestie2; eenmaal ingelogd staat dat onverwachte dashboard aan, met ongevraagde WordPress info etc, zelfs voor mij verwarrend. Kun je dat niet in ieder geval bij eerste aanmelding uit zetten?

  Groet’n,
  BenS

  • Zeinstra

   Beste Ben,
   Nog bedankt voor je opmerkingen. We hebben daarmee de aanmeldprocedure kunnen verbeteren. Voor het invullen van de geboortedatum wordt nu een ander format gebruikt, waarbij minder fouten verwacht worden.

 • Jan Berends

  Hoe kan ik mijn eigen Profile wijzigen, zoals gebruikersnaam, wachtwoord etc.
  Kan mijn vrouw ook een eigen account aanmaken. Ze staat in het handboekje zonder email adres
  Groeten
  Jan B

 • Mieke Zeinstra

  Je kunt je profiel wijzigen als je bent ingelogd. Rechtsboven in het scherm staat ‘Hallo…’Als je daar op klikt of daaronder op ‘Mijn profiel wijzigen’ kom je op je profielpagina.
  Je gebruikersnaam kun je niet zelf wijzigen. Als je dit wilt kun je een mailtje naar de webredactie sturen.
  Iemand die geen mailadres in het handboekje heeft kan een verzoek naar de webredactie sturen via het contactformulier. Zie onder ‘Contact’

Reacties zijn gesloten.